Produse pentru săgeți din oțel pentru cățărători (3)

Brânză de oaie maturată cu trufă - Brânză de oaie pasteurizată maturată cu trufă

Brânză de oaie maturată cu trufă - Brânză de oaie pasteurizată maturată cu trufă

Lapte de oaie pasteurizat, pate de trufe negre (ciuperci Champignon (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis și grupul său de rude), ulei de floarea-soarelui, trufă neagră (Tuber Aestivum Vitt), sare, piper, zahăr, granule de bouillon (sare de mare, extract de drojdie, zahăr brun, extract de condimente, zahăr caramelizat, maltodextrină, grăsime de palmier, turmeric), dextroză, amidon de cartofi, extract de drojdie, condimente (ceapă, nucșoară, usturoi și curcuma, pudră de roșii), trufă neagră, potențiator de aromă, regulator de aciditate (acid citric), antioxidant (acid ascorbic), sare, clorură de calciu, cheag, ferment lactat, conservanți: lisozima (derivată din ou), Natamicină pe coajă. Aromă: Intensă Aroma: Caracteristică brânzei de oaie cu aroma de trufă. Culoare: Galben pal cu vene negre de pastă de trufă. Consistență: Dură Îndepărtați coaja brânzei înainte de consum.
AOVE Oleazara – Varietate Lecciana - OLEAZARA

AOVE Oleazara – Varietate Lecciana - OLEAZARA

AOVE Oleazara – Varietate Lecciana. Capacitate 250ml. Recoltare timpurie. Prima presare. 100% EXTRACȚIE LA RECE AOVE din măslini seculari. Ajutăm la recuperarea varietății Lecciana.
Cârnați Selecție Castro y Gonzalez - Cârnați

Cârnați Selecție Castro y Gonzalez - Cârnați

Unele dintre cele mai nobile bucăți ale porcilor noștri iberici, cum ar fi Presa Iberică, sunt cele folosite pentru a produce Salchichón Castro y González „Selecție” într-un mod artizanal. Un parfum intens, o textură suculentă și un echilibru special între grăsime, carne slabă și piper negru, conferă o delicatețe naturală subtilă Salchichón-ului nostru. SKU: N / A Greutate la expediere: N / A